HTML

Ajánljuk...

...minden kedves szurkolónak, aki szerint a lőtt passzok, ütközések és beadások fontosabb összetevői a játéknak a színészkedésnél, a hisztinél, az alattomosságnál és a hajzselénél.

Akiknek szurkolunk az EB-n

SVÉDORSZÁG
SVÁJC
AUSZTRIA
NÉMETORSZÁG
HOLLANDIA

Ha a fenti csapatok nem állnak rendelkezésre:

FRANCIAORSZÁG
SPANYOLORSZÁG
OROSZORSZÁG

(Részletes magyarázat a legelső posztban)

Historie

Aki eljön velem Bécsig...

2008.06.22. 01:16 :: poisson rogue (törölt)

Hullanak csapataink, mint Bázelben a hó az eső. Az oroszok előreléptek elsőszámú germánölővé (korábban a svédeket intézték el, mostanra pedig Sneijderék szagolják alulról a tulipánt) és valószínűleg már meg sem akarnak állni Berlinig Bécsig. Ezzel annyira leszűkült életterünk, hogy tiszta szívből már csak a németeknek tudunk szurkolni (illetve ott vannak még Torres-ék, de most ugye nem klubszínek képviseletében vagyunk itt). Ha Arsavinék nem vodkáznak be nagyon, 50% esélyük lesz bármelyik szépfiú-csapat is lesz ellenfelük, és akkor esetleg összejöhet egy harmadik vilgáh brutálisan kemény német-orosz ütközet a döntőben, mi ezért szorítunk.

Szólj hozzá!

Címkék: euro 2008 eligazítás germánölők

A bejegyzés trackback címe:

https://arjafoci.blog.hu/api/trackback/id/tr16532974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása