HTML

Ajánljuk...

...minden kedves szurkolónak, aki szerint a lőtt passzok, ütközések és beadások fontosabb összetevői a játéknak a színészkedésnél, a hisztinél, az alattomosságnál és a hajzselénél.

Akiknek szurkolunk az EB-n

SVÉDORSZÁG
SVÁJC
AUSZTRIA
NÉMETORSZÁG
HOLLANDIA

Ha a fenti csapatok nem állnak rendelkezésre:

FRANCIAORSZÁG
SPANYOLORSZÁG
OROSZORSZÁG

(Részletes magyarázat a legelső posztban)

Historie

Nem lesz Anschluss

2008.06.13. 10:48 :: poisson rogue (törölt)

Mivel a két német csapat közül még csak az egyik sem tudott nyerni, biztosan nem lesz Anschluss az utolsó fordulóban.
Testvérháború, hatalmas iram, kőkemény ütközések várhatóak, de sajnos teljesen esélytelen a fiatal osztrák válogatott a tapasztalt, edzett, kíméletlen németekkel szemben, akik már letudták a tornánként kötelező egy rossz meccsüket. A csodát sajnos már ellőtték osztrák testvéreink, így csak LEHMANNBAN bízhatnak.
Reméljük, a Hollandok ma nehezebben nyernek Franciaország ellen (és ezzel máris felkészülnek a további viszontagságokra), mert a mindent elsöprő diadalmenet nem szokott sokáig tartani...

2 komment

Címkék: euro 2008 anschluss

A bejegyzés trackback címe:

https://arjafoci.blog.hu/api/trackback/id/tr53517932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.14. 16:22:01

Az osztrákok - akármi lesz az utolsó meccsen - már belopták magukat a szívembe, és ők innentől fogva szerintem már csak nyerhetnek. Ilyen lélekállapotban pedig...
süti beállítások módosítása